Diepe gronden

ERVAAR GOD IN DE PSALMEN

Wil je de kracht van de Psalmen van dichtbij ontdekken? Dan is het boek Diepe gronden van Dr. Matthew Jacoby een aanrader. Hierin deelt hij de kern van de lessen die hij leerde door zo’n 30 jaar op verschillende manieren intensief met de Psalmen bezig te zijn. Waardevolle lessen die de lezer helpen door de Psalmen heen God beter en op een nog diepere manier te leren kennen.

 

Matthew Jacoby: “De Psalmen zijn uitingen van mensen die in contact staan met God. Op de mooiste momenten getuigen de Psalmen van een onwankelbare vreugde die de schrijvers in (hun relatie met) God vinden. Zij hebben dit levensdoel bereikt. Maar hoe kwamen ze daar? Hoe zagen hun geloofswegen eruit? Die vragen worden beantwoord in de Psalmen.”

 

In december verschijnt het boek in kleine oplage. Je kunt het boek nu voorbestellen met het formulier hieronder.

Plaats nu je voorbestelling voor

Diepe gronden

 

Afgelopen zomer is de crowdfunding voltooid om de vertaling van Deeper places mogelijk te maken. Inmiddels is het boek vertaald en wordt het gedrukt. Onze huidige verwachting is dat het boek voor de kerst verzonden wordt.

 

Je kunt het boek nu voorbestellen voor €16,95 (+ €2,50 verzendkosten). Je ontvangt dan voor de kerst de eerste druk thuisgestuurd. Vul het formulier hieronder in om het boek voor te bestellen:

Ik plaats een voorbestelling voor het boek Diepe Gronden. De factuur van €16,95 (+ €2,50 verzendkosten) ontvang ik na verzending van het boek.