Korte notities bij de Bijbel van filosoof, theoloog en bandleider van Sons of Korah, dr. Matthew Jacoby.
Bedoeld om dagelijks je aandacht op God te richten. Om met Hem te connecten.
 
Hoe?

Matthew neemt je mee op reis door de Bijbel. Hij beschrijft in zijn notities de context waarin de bijbeltekst geschreven is en helpt je om je verbinding met God te versterken.

Per editie focust Matthew op 1 tot 3 bijbelboeken. In 7 jaar behandel je zo de hele Bijbel. Door het complete Bijbelboek door te gaan, leer je de héle context kennen waarin de tekst geschreven is.

De studies worden uitgegeven in een handzaam formaat dat je gemakkelijk bij je steekt. Voor thuis, in de trein of op een plek ergens tussen je andere werkzaamheden door. Iedere drie maanden ontvang je een nieuw boekje met voor elke dag een Bijbeltekst en een korte overdenking daarbij.

De eerste editie over Genesis komt uit in september.

Komende editie: Genesis

“In de eerste editie van Connect starten we de reis door de prachtige verhalen uit het boek Genesis.

We zullen een thema ontdekken dat fundamenteel is voor de rest van de Bijbel. Het lezen van dit eeuwenoude Bijbelboek is niet zo simpel als lijkt. We lezen de verhalen vaak los van elkaar. Maar ik hoop dat de verhalen nog meer diepte krijgen, als we ze lezen in relatie tot elkaar. In het licht van het overkoepelende thema van Genesis.

We staan stil bij de boodschap van de verhalen. En we zetten deze naast de inzichten die we hebben over de eeuwenoude geschiedenis van het boek Genesis. Ik denk dat dat het boek in een heel nieuw daglicht voor je zal zetten. In de Bijbel laat God zichzelf zien. Het is mijn hoop dat als je de Bijbel leest met Connect ernaast, dat je Zijn weerspiegeling zult zien en het je aanmoedigt om jezelf aan God te laten zien. Ik nodig je graag uit om mee te gaan op deze ontdekking!”

– Matt Jacoby

Iedere 3 maanden krijg je een nieuwe editie thuisgestuurd, waarin Matthew op 1 tot 3 bijbelboeken focust. In 7 jaar behandel je de hele Bijbel. Je kunt inhaken op deze reis wanneer je wilt. En als je een pauze nodig hebt, kun je gewoon even stoppen. Door te focussen op een compleet Bijbelboek leer je de héle context kennen waarin de tekst geschreven is.

 

De eerste editie over Genesis krijg je in September thuisgestuurd.

Ja, ik meld mij aan voor Connect voor ten minste 1 jaar. Ik kan mij op elk moment uitschrijven, tenminste 3 maanden (1 editie) voordat mijn abonnement afloopt.

*Dit is een abonnement voor 1 jaar en wordt daarna automatisch omgezet voor onbepaalde tijd. Opzeggen is mogelijk na 1 jaar met een minimale opzegtermijn van 3 maanden (1 editie).