Korte notities bij de Bijbel van filosoof, theoloog en bandleider van Sons of Korah, dr. Matthew Jacoby.
Bedoeld om dagelijks je aandacht op God te richten. Om met Hem te connecten.
 
Hoe?

Matthew neemt je mee op reis door de Bijbel. Hij beschrijft in zijn notities de context waarin de bijbeltekst geschreven is en helpt je om je verbinding met God te versterken.

Per editie focust Matthew op 1 tot 3 bijbelboeken. In 7 jaar behandel je zo de hele Bijbel. Door het complete Bijbelboek door te gaan, leer je de héle context kennen waarin de tekst geschreven is.

De studies worden uitgegeven in een handzaam formaat dat je gemakkelijk bij je steekt. Voor thuis, in de trein of op een plek ergens tussen je andere werkzaamheden door. Iedere drie maanden ontvang je een nieuw boekje met voor elke dag een Bijbeltekst en een korte overdenking daarbij.

De tweede editie over Exodus komt vlak voor de kerst uit.

Huidige editie: Exodus

“In deze editie van Connect reizen we door het prachtige verhaal uit het boek Exodus.

Het verhaal van Genesis vloeit over in het leven van Mozes en de uittocht uit Egypte. Exodus geeft ons enkele van de belangrijkste uitingen van het bijbelse geloof. Dat geeft zo veel verdieping om nog te ontdekken.

Ik ben ervan overtuigd dat dit een verrijkende en verhelderende reis zal zijn door Exodus. Ik nodig je graag uit om mee te gaan op deze ontdekking!”

– Matt Jacoby

Iedere 3 maanden krijg je een nieuwe editie thuisgestuurd, waarin Matthew op 1 tot 3 bijbelboeken focust. In 7 jaar behandel je de hele Bijbel. Je kunt inhaken op deze reis wanneer je wilt. En als je een pauze nodig hebt, kun je gewoon even stoppen. Door te focussen op een compleet Bijbelboek leer je de héle context kennen waarin de tekst geschreven is.

 

De tweede editie over Exodus krijg je eind december thuisgestuurd.

Ja, ik meld mij aan voor Connect voor ten minste 1 jaar. Ik kan mij op elk moment uitschrijven, tenminste 3 maanden (1 editie) voordat mijn abonnement afloopt.

*Dit is een abonnement voor 1 jaar en wordt daarna automatisch omgezet voor onbepaalde tijd. Opzeggen is mogelijk na 1 jaar met een minimale opzegtermijn van 3 maanden (1 editie).